Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Suntem reprezentantii firmei PICS (Pattern Imprinted Concrete Supplies Limited) din Anglia, lider in productia si comercializarea produselor destinate tratarii si aditivarii betonului.

Compania noastra, Best Tunning RSR Corporation fiind unic reprezentant si distribuitor exclusiv zonal al produselor firmei PICS (pentru judetele: Arges, Brasov, Dambovita, Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Teleorman, Valcea) am impartit activitatea in doua departamente:


• departamentul de vanzari prin care se comercializeaza toata gama de produse importate: materiale consumabile pentru beton amprentat si beton polimer, matrite pentru beton amprentat si beton polimer, scule si unelte speciale pentru beton amprentat si beton polimer, destinate executiei de betoane decorative;
• departamentul de executie lucrari specializat in realizarea de pardoseli decorative de beton: pardoseli industriale din beton elicopterizat (superfinisate) - cu sau fara cuart colorat (rezistente la uzura); pardoseli din beton amprentat; lucrari din beton polimer, pardoseli speciale.

Firmele din domeniul construcţiilor şi betoanelor
decorative interesate pot găsi la noi gama
completă de produse speciale, la cele mai mici
preţuri de pe piaţă, destinate realizării de pardoseli deosebite, cu un aspect desăvârşit, menite să satisfacă şi cele mai înalte exigenţe.
Oferim un puternic suport informaţional, tehnici moderne pentru realizarea de pardoseli civile şi industriale, interioare şi exterioare.
Promovăm pe piaţa din România şi nu numai, noi metode de realizare a pavajelor ornamentale, metode realizate cu costuri minime, rezultatul fiind un pavaj modern, rezistent, cu un design deosebit.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura