Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Tehnologia Betonului Amprentat este relativ nou apărută pe piaţa din ţara noastră. Betonul Amprentat se obţine cu ajutorul unor matriţe texturate aplicate pe betonul proaspăt turnat, impregnat cu un strat de colorant special care are şi rolul de a mări duritatea şi rezistenţa betonului.

Suprafaţa rezultată reproduce cu uşurinţă aspectul de granit, lemn, piatră de râu, cărămidă sau alte texturi naturale sau imaginare. Textura colorată rezultată a pavajului este protejată şi pusă în valoare prin acoperirea cu o peliculă de lac rezistentă la trafic.

Betonul Ampentat se poate executa oriunde se poate turna beton, rezultatul fiind unul excepţional. Cu ajutorul tehnicilor moderne, echipei de profesionişti şi a calităţii materialelor, suprafeţele obţinute au o durabilitate care depăşeşte oricare alte forme de pavaj, aspectul dorit, culoarea preferată, de fiecare dată obţinîndu-se un rezultat unic. Privirea va fi fascinată de efectele deosebite ale pavajelor amprentate, similare învechirii pietrelor, culorilor acestora, nervurilor şi crăpăturilor asimetrice naturale.

În tehnologia Betonului Amprentat se utilizează un beton cu o compoziţie specială, cu rezistenţă mărită la solicitarile îngheţ/dezgheţ şi protecţie la apariţia fisurilor în procesul de maturare. Pavajele din Beton Amprentat se pretează a fi instalate atât pe arii largi, precum pieţe, parcări, staţii de benzină, drumuri de acces, cât şi în spaţii înguste, precum alei,trotuare, piscine iar flexibilitatea designului le recomandă zonelor rezidenţiale, parcurilor de distracţie sau centrelor comerciale.

Având la dispozitie o gamă diversificată de matriţe şi culori executam lucrări personalizate.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura